WELL INTENDED LOVE KONUSU | İZLE

 WELL INTENDED LOVE KONUSU | İZLE


Well Intended Love
Well Intended Love



     Çok seveceğiniz bir Çin dizisi Well Intended Love  💝 On altı bölüm ve yaklaşık kırk dakikadan oluşuyor. Dizimiz başroldeki kızımızın (Xia Lin) ölümcül bir hasta olduğunu ve aldatıldığını öğrenmesi ile başlıyor. Tabi işler göründüğü gibi değildir.. Xia Lin (başrol kızımız) çokta ünlü olmayan tanınmayan bir oyuncudur. Ve bazı rahatsızlıkları olduğu için hastanede bir takım testler yapılır ve sonuca göre Xia lösemidir. Lösemi teşhisi konur.

Birde erkek başrolümüz var Ling Yi Zhou. Havalı ve zengin iş adamı, kendisi aile şirketinin sahibidir. İkisinin tanışma hikayelerine gelirsek Xia Lin (başroldeki kızımız) bir gün acele şekilde Ling Yi Zhou' nun aracını çağırdığı uber zanneder ve araca binerek Yi Zhou ile tartışır hatta adamı kendi aracından kovar (araç sahibinin Yi Zhou olduğundan haberi yok tabi😂) Yi Zhou araçtan inmek istemez sonrasında yanlış anlama açığa çıkar ve böylelikle tanışırlar.


well intended love konusu



Tanışma hikayesinden sonra kızımız (Xia Lin) hasta olduğunu öğrenir. Dünyası başına yıkılan kızımıza uygun tek donör şansa bakın ki erkek başrolümüz Yi Zhou' dur.😂 Bunu öğrenir öğrenmez Xia (başrol kızımız) Yi Zhou'nun kabul etmesi için peşinden koşmaya başlar. Yi Zhou'nun (erkek başrolümüz) tek şartıysa evliliktir. Büyükannesinin Yi Zhou'dan tek isteği evlenmesidir. O da Xia' ya bu yüzden sahte bir evlilik sözleşmesi teklif eder. Kızımızın (Xia) iyileşmek için tek umudu olan bu şartı  kabul etmek zorunda kalır. 

☆☆☆

Sonrasında araların da anlaşma yapan ikili evlenir. Tabi ilk başlarda ikisi içinde zorunlu bir durumdur. Ya da sadece biri için zorunlu bir evlilik kim bilir diğeri çoktan aşık olmuştur.😉Herkese rol yapmaya başlarlar ve aynı eve taşınırlar. Yavaş yavaş sahte evlilik gerçeğe dönüşmektedir. Birbirinden inatçı bu ikili bir türlü birbirine hislerini açamaz. Açılamazlar ama birbirini de deli gibi kıskanmaktadırlar. Yi Zhou' nun An Ran ve Chu Yan ile de küçüklüğe dayanan bir arkadaşlığı vardır. İkisini de kardeşi gibi görürür. Ama An Ran için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çünkü kendisi Yi Zhou'ya fena şekilde takık hastalıklı bir karakter, kendisine diziyi izlerken bolca sinirleniyorsunuz.😐


well intended love oyuncular


Daha sonra birbirini bolca kıskanan çeşitli zorluklardan geçen çiftimiz artık birbirine hislerini açmaya başlar. Artık sahte evlilik gerçeğe dönmüştür.❤️ Peki gerçek evliliğe dönüşünce bitti sandınız? Tabi ki hayır. Asıl hikaye burdan sonra başlıyor. Ve bu ikilinin başına gelen zorluk level atlıyor resmen. Ama izlemediğinizi düşünüp detay vermiyorum. Arkadaşlar öyle birşey oluyor ki şoke olacaksınız izlediğinizde bu kısma kadar her şey klasik dizi kıvamındayken evlilik gerçeğe dönüştükten sonra kızımız (Xia Lin) öyle bir şey öğreniyor ki kocasıyla ilgili Asya dizileri içinde böyle bir konu yok yani..
 
Well Intended Love Konu


Buradan sonrasında bu ikili ile ilgili daha fazla spoiler vermiyorum. Ama mutlaka izleyin ve görün yorumunuz ne olacak, başınıza böyle bir şey gelse sizin tepkiniz ne olurdu mesela affeder miydiniz? Peki bu kızımız affetmiş midir sizce? izleyip, yorumlarınızı benimle paylaşabilirsiniz..

Diğer yan karakterlerde dizi de eğlenceliydi. Mesela Yi Zhou'nun diğer kardeşi gibi gördüğü arkadaşı olan Chu Yan'da çok ünlü birisidir. Bu yüzden sürekli Xia ile atıştılar dizi boyunvca onu Yi Zhou'nın servetinin peşinde olduğunu düşündü. Ama yine de bu ikili çok tatlıydı. Chu Yan karakteri çok eğlenceli biri gibi dursa da bence çok duygusal biriydi de neyse o da gerçek aşkını buluyor sonlara doğru..  


Well Intended Love Konu


Birde Yi Zhuo'nın yanından ayırmadığı yardımcısı Wen Li var. Şoförlükten sekreterliğine kadar her şeyine koşturdu. Ağzı var dili yok neredeyse düzenli tertipli birisi ve Yi Zhou' ya da oldukça sadık. Bu karakterle de başrol kızımızın yakın kankasıyla arasında birşeyler geçiyor, inişli çıkışlı birliktelikleri var. Çünkü tamamen zıt karakterdeydi kızımız (Jia Fei) oldukça başına buyruk birisi..


Well Intended Love Konusu


Dizinin hiç kötü karakteri olmaz mı tabi var. Bunlardan biri de Jintian başrollerimize komşu olarak oturduğu evden ne hainlikler planladı durdu. Psikopat bir karakter. Bunlar dışında Xia Lin'in eski sevgilisi, Chu Yan'ın kötü kalpli babası derken burda sinir olucak karakterler bitmiyor. Ve sürpriz Yi Zhou'nın onu küçük yaşta terk eden annesi başta kötü gibi lanse edilse de sonradan buzlar eriyor gibi ve hak veriyorsunuz sanki. Bunlar dışında dizi de aksiyon bitmiyor Xia Lin'imiz (başroldeki kızımız) kaçırılıyor. Bu kısımda Yi Zhou' ya bolca sinirleniyorsunuz çünkü kendisi kızımız bariz kaçırıldığına rağmen kendisinin onu terk ettiğini inanmış durumda 😤 Neyse durumu sonradan toparlıyor hem de güzel mi güzel bir haberle.. 👶🍼


well ıntended love türkçe


Ve mutlu son bu Asya dizilerinde şaşmaz bu yüzden bana kızmayın sonu her ne kadar mutlu bittiğini öğrenmiş olsanız da bu diziyi izleyin izlettirin derim. Klasik dizilerden farklıydı diye düşünüyorum. Tüm dizi boyunca kavuşmaya çalışmadılar mesela ya da kötü karakterler hep aralarına giremedi aşkları her şeyi yendi. Küçük bir ip ucu Yi Zhou' muz hafıza kaybı bile yaşadı yani ve bazı güzel anılarını unuttu. Unuttuğu kısımsa tabi ki Xia ile yaşadıklarıydı. O kadar fazla entrika var ki bu yüzden diğer dizilerden farklı bir havası vardı. Ve bahsetmediğim Xia'nın kocasıyla ilgili öğrendiği sır. En etkileyici kısımdı bence ama söylemiyorum izleyip yorum yapın siz affeder miydiniz?  Diziyi beğenip izleyenlere haberim var dizinin ikinci sezonu da yayınlandı ♡


well intwnded love konusu

Well Intended Love Çin Dizisi

Well Intended Love Konu

Well Intended Love İzle


Well ıntended love izle



İZLEMEK İÇİN:  dizigom1.com,   netflix.com,    dizilla.com




OYUNCULAR


well intended love Ling Yi Zhou
         ROL
Xu Kaicheng: Ling Yi Zhou


Well intended love Xia Lin
                  ROL
Simona Wang: Xia Lin




Well İntended love Chu Yan
         ROL
Lan Yi:  Chu Yan



well intended love Wen Li
                           ROL
Huang Qian Shuo: Wen Li



well intwnded love Jia Fei
                ROL
Liu Jia Xi:  Jia Fei



well intwnded love Nan Jin Tian
                 ROL
Yang Hao Ming: Nan Jin Tian


DİĞER OYUNCULAR
                       ROLLER

Xinru Chen:  Yang Tong

Kiwi  Shang: Yin Shuang

He Qian Ying:  Xiao You

Jia Qi

İMDB7,4

İlk Yayın: 17 OCAK 2019

Final Tarihi: 14 ŞUBAT 2019

Ülke: ÇİN

Bölüm Sayısı: 20

Bölüm Süresi: 40 DK.

Tür: ROMANTİK, DRAM


İlginizi Çekebilir: BEFORE WE GET MARRIED İçin Tıklayınız..


Yorum Gönder

0 Yorumlar